TONI GARAC DOBIO PODRŠKU GRADONAČELNIKA BJELOVARA I VRGORCA

od HSLS

Gradonačelnici Bjelovara i Vrgorca, Dario Hrebak i Ante Pranić, na konferenciji za medije podržali su kandidaturu Tonija Garca za načelnika Općine Proložac.

Toni Garac je istaknuo zadovoljstvo što je dobio javnu podršku dvojice najuspješnijih gradonačelnika u Hrvatskoj koji su nakon preuzimanja vlasti u svojim sredinama pokrenuli razvoj i investicije.

  • Hrebak i Pranić preuzeli su Bjelovar i Vrgorac u lošem stanju, ali su nizom svojih aktivnosti potaknuli razvoj. Danas njihovi gradovi dišu punim plućima, iskorištavaju sve potencijale i po mnogo čemu mogu biti primjer mnogima. Također, činjenicom da su otvorili proračun i prikazali gradske troškove građanima, pokazali su da su transparentni te kako nemaju što skrivati. To je dokaz kako su suštinske promjene moguće kada odgovornost za upravljanje povjerimo novoj snazi, mladim i sposobnim ljudima. Od Vrgorca i Bjelovara želimo učiti i s njima surađivati.

Općina Proložac, se dodaje Garac, nalazi u sličnom stanju kao i druge male sredine – bez energije, vizije, smislene administracije i nedovoljne transparentnosti i to želimo promijeniti.

  • Vrijeme ispraznih priča i politikanstva je prošlo. Vrijeme podjela na naše i vaše je prošlo. Samo zajedno pokrećemo stvari i stvaramo bolji Proložac, onakav kakvim ga Proložani priželjkuju i zaslužuju.

Dario Hrebak podražavajući Garca izrazio je uvjerenje kako je upravo Garac budući načelnik te čovjek s kojim kao gradonačelnik Bjelovara želi surađivati.

  • Rado dolazim u Imotsku krajinu između ostalog i zbog toga što su Grad Bjelovar i Grad Imotski gradovi prijatelji. Mi Bjelovarčani i vi Imoćani smo, iako udaljeni, ipak vezani jedni na druge i zato mi je drago da mogu podržati Tonija u njegovoj kandidaturi za načelnika Prološca uvjeren u njegovu pobjedu u prvom krugu. Sa Tonijem ću surađivati, a suradnju Grada Bjelovara i Imotske krajine vidim kroz poljoprivredu i turizam.

Podršku Toniju Garcu izrazio je i gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić, inače u nadolazećim lokalnim izborima kandidat za splitsko-dalmatinskog župana.

  • U politici je više nego ikada potrebna svježa krv i zato je najbolji trenutak da povjerenje na ovim izborima damo mladim, ambicioznim i energičnim ljudima koji imaju ideje, projekte i znanja na koji način mogu osigurati razvoj svojih sredina. Toni je jedan od takvih i zato ga podržavam. Kvalitetnom suradnjom možemo zajedno učiniti puno više za naš kraj i naše ljude.

Pranićevu kandidaturu za splitsko-dalmatinskog župana podržao je i Dario Hrebak naglasivši kako su „Pranić i Garac super tandem za Splitsko-dalmatinsku županiju“.

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS