Toni Cinotti novi predsjednik HSLS-a Trogir

od HSLS direkcija

Izborna skupština ogranka Trogir održana je u subotu, 21. listopada 2023. godine. Toni Cinotti, izabran je za predsjednika ogranka, za potpredsjednike Slavica ZanneDanilo Jovanović Erson Iljazi dok je tajnik Darko Poljičanin.

Obraćajući se nazočnima Toni Cinnoti istaknuo je povijest i značaj Hsls-a u Trogiru te najavio kako će Hsls na sljedećim lokalnim izborima imati visoke ambicije. Naglasio je kako izborni kapital nije ideologija već borba za dobro u Gradu Trogiru.

Skupštini je nazočio i županijski vijećnik i predsjednik županijskog Hsls-a, Toni Garac te predstavnici koalicijske stranke ‘Zajedno za Trogir’ i gradski vijećnik Trogira Ivan Šustić te Marko Bakica.

Predsjednik Hsls-a Splitsko-dalmatinske županije istaknuo je: ” ‘Naše djelovanje u Županijskoj skupštini će i dalje biti usmjereno prema problemima građana jer to građani od svih nas i očekuju. Već sada spremamo nove inicijative za novi proračun Županije i na drugim razinama. U tom smislu biti ćemo snažna podrška našem ogranku u Trogiru i svim inicijativama iz Trogira’.

Novoizabrani predsjednik ogranka zaključio je kako Hsls ima podršku građana te da će kao druga politička opcija u Gradu, nastaviti biti konstruktivni i dalje.

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS