Novo vodstvo HSLS-a Koprivničko-križevačke županije

od HSLS direkcija

Koprivničko- križevačka organizacija HSLS-a održala je nedavno županijsku izbornu skupštinu te je pritom za predsjednicu ŽV-a izabrana Ines Marinković, za potpredsjednicu Roberta Banek dok je za tajnika izabran Leo Tkalčić. Za rižničara je izabran Robert Banek.

Na skupštini su izabrani i novi članovi županijskog vijeća: Dejan Radovanović, Darko Markić, Sanja Horvat, Sanela Đurkan Kompari, Vedran Vučić, Ivica Pajtak, Patricia Bago i Mijo Guja.

Novoizabrani članovi Statutarne komisije su: Luka Petričević, Marija Zlatar i Zlatko Vuljak.

 Kao podršku novoizabranom vodstvu ali i svim članovima s tog područja, danas su, 13.11.2023. saborski zastupnik i predsjednik stranke Dario Hrebak i saborski zastupnik Darko Klasić posjetili ogranak HSLS-a Koprivnica te održali sastanak sa novoizabranom predsjednicom Županijske organizacije, Ines Marinković i županijskom vijećnicom i predsjednicom HSLS-a Koprivnica, Sanjom Horvat. Sastanku su prisustvovali i ostali članovi stranke.

Predsjednik Hrebak se zahvalio svim nazočnima na dolasku ali i angažmanu u stranci te je istaknuo kako je za stranku vrlo bitno jačanje na lokalnoj razini te uključivanje što više mladih u politiku.

Na sastanku u Koprivnici prisutni su razgovarali o pripremi za nadolazeći 20. sabor stranke ali i o najavljenim Parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj, koji se očekuju na proljeće 2024. godine.

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS