Milan Bandić Game over

od HSLS

Na današnjoj konferenciji za novinare HSLS-a predsjednik Dario Hrebak istaknuo je sljedeće:

Od današnjeg dana prestaje jedan mit, legenda o super sposobnom gradonačelniku Zagreba čija je želja bila postati gradonačelnikom Hrvatske. Lako je bilo glumiti sposobnog gradonačelnika haračenjem građana i gospodarstvenika prirezom od 18%. Usprkos svemu tome, Milan Bandić ostavlja grad u milijunskim dubiozama, a nova vlast će se godinama suočavati s raznim kosturima iz ormara.

GUP je posljednji čin ove dugogodišnje predstave i tu počinje kraj Milana Bandića. GUP koliko god se predstavljao kao zakonit nema stručne elemente koji ga čine zakonomjernim. Vidi se se iz aviona da je on predmet raznih privatnih interesa, a ne interesa razvoja grada Zagreba. HSLS će biti protiv GUP-a i nema tih političkih odnosa, pritisaka ili bilo čega drugoga koji će nas natjerati da promijenimo svoj stav. Ova predstava danas samo je odgađanje neizbježnog, a to je odbacivanje GUP-a u cijelosti jer taj dokument ne odgovara europskim civilizacijskim standardima.

Klub Milana Bandića u Saboru je nepostojeća stvar, tigar od papira jer gospodin Bandić nije saborski zastupnik, čovjek koji ga mijenja nije više u njegovom klubu, a na prvi znak panike njegovi žetončići bi se rastrčali i pobjegli iz tog kluba kao što su prije nekoliko mjeseci pobjegli iz SDP-a.

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS