Božična i novogodišnja čestitka Darija Hrebaka, predsjednika HSLS-a

od Goran Kurevija

Drage liberalke i liberali, poštovani članovi HSLS-a, dragi simpatizeri,

mi u HSLS-u završavamo 2023. godinu sa dva velika i uspješna događaja – održan je 20. izborni sabor HSLS-a na kojem smo izabrali novo vodstvo stranke te su održane konstituirajuće sjednice Predsjedništva, Središnjeg vijeća, Statutarne komisije i Nadzornog odbora HSLS-a. HSLS je proteklim saborom, kojem je nazočilo više od 400 liberala, još jednom pokazao da je, u odnosu na druge, još uvijek važna i najozbiljnija liberalno-demokratska stranka koja isporučuje obećano.

Započinjemo novi ciklus života stranke nakon 4 godine koje su bile izuzetno teške i bremenite u svim aspektima (potresi, zdravstvene, gospodarske, političke i energetske krize, ratovi…). Uveli smo transparentnost u Hrvatsku, nakon trideset godina reformirali HGK, smanjili smo poreze i parafiskalne namete, uvodimo digitalizaciju, smanjujemo birokraciju i tako nastavljamo dalje, sukladno svojoj snazi i utjecaju za koji se nadam da će biti još jači u predstojećem razdoblju.
Naša ideologija je više slobode svakom pojedincu i više odgovornosti od svakog pojedinca, a što manje države u svemu. To ćemo zajedno promicati, zagovarati i ono najvažnije – živjeti i pokazivati primjerom.

Molim vas da u predstojeću, “super izbornu godinu”, krenemo s velikim entuzijazmom i povjerenjem u stranku i liberalnu demokraciju. Imajte vjeru i ne gubite nadu!
Spremni smo na sve izazove koji su pred nama te ćemo i nadalje, u suradnji s partnerima, kreirati važne promjene u Hrvatskoj. To vam jamčim!!

Vama i vašim obiteljima želim sretan Božić, a svima nama, privatno i poslovno uspješnu Novu 2024.!

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS