BRANIMIR MIKULIĆ PONOVNO PREDSJEDNIK HSLS-a PROLOŽAC

od Darko Klasić

Na skupštini Prološkog HSLS-a održanoj 19.listopada za novog starog predsjednika izabran je poduzetnik  Branimir Mikulić, a za potpredsjednike Ante Petrušić i Tomislav Petričević dok je tajnik Robert Škegro.

Obraćajući se nazočnima novi stari predsjednik Branimir Mikulić izrazio je zadovoljstvo ponovnim izborom: „Prološki ogranka HSLS-a jedan je od najboljih u državi po ostavarenim rezultatima. Na zadnjim lokalnim izborima kandidaturom Tonija Garca, ušli smo u u drugi krug izbora, osvojili 4 vijećnička mjesta u Općinskom vijeću te nam je jako malo nedostajalo za pobjedu. I na sljedećim lokalnim izborima očekujemo izvrsne rezultate i nakon 30 godina promjene u Prološcu“ zaključio je Mikulić.

Branimir Mikulić, po zanimanju prof. matematike u Ekonomskoj školi u Imotskom, vijećnik je u Općinskom vijeću,angažiran je u Crvenom križu kao redoviti davatelj krvi te predsjednik Hrvatskog planinarskom društvu Imotski i pravi izbor za Prološki ogranak što između ostalog pokazuju i rezultati HSLS-a u Općini Proložacu.

Skupštini Prološkog ogranka prisustvovao je i predsjednik HSLS-a SDŽ i županijski vijećnik Toni Garac.

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS