ODRŽANA 15. SKUPŠTINA GO HSLS-A GRADA ZAGREBA

od HSLS

HSLS Grada Zagreba u subotu, 14. travnja 2018. godine održao je 15. Izbornu skupštinu, na kojem su delegati Zagrebačkih ogranaka izabrali novo vodstvo GO HSLS-a. Za predsjednika je izabran Vladimir Andrić, za potpredsjednike Darko Klasić, Miroslav Polovanec, Mario Samodol i Kristijan Jelić, tajnik GO HSLS-a Grada Zagreba postao je Mirko Budiša i rizničarka Ines Rudelić.

Novi predsjednik HSLS-a Grada Zagreba Vladimir Andrić nakon imenovanja zahvalio se na ukazanom povjerenju i obećao da će biti predsjednik koji će spajati 17 zagrebačkih Ogranaka, i svatko tko prihvati da se aktivno uključi imat će mogućnost da utječe na odluke od malih komunalnih akcija pa do odluka na razini grada .
Iskoristio je priliku i pozvao okupljene članove HSLS-a da zajedno izgrade novi zagrebački HSLS kao središte novih inicijativa, ideja i modernizacije stranačkog života koji će služiti interesima građana, te da zadatak zagrebačkog HSLS-a u vremenu koje dolazi mora biti poboljšanje kvalitete života građana Zagreba.

Članovi Gradskog vijeća:
– Zoran Buljević
– Biserka Pekčec
– Marijan Kotarac
– Damir Perica
– Tomislav Kolačny
– Josip Šestak
– Viliem Thur
– Ivana Mohorko
– Hano Uzeirbegović
– Vlado Gazdek
– Dragutin Roginić

Gradski nadzorni odbor:
– Marija Gumhalter
– Andrea Ceranac
– Mario Lucijetić
– Erika Jurković
– Pejo Spajić

Gradska statutarna komisija:
– Ada Božinović Srđenović
– Kata Žaper
– Irina Jozić
– Tatjana Lukač
– Darko Paležac

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS