NOVA EPIZODA NESPOSOBNOSTI GRADSKE VLASTI

od HSLS

U našem voljenom gradu se ponovo događa „deja vu“, te naš gradonačelnik i gradska vlast ponavljaju greške, te neefikasno upravljaju (i nadziru) trgovačka društva u svom vlasništvu.

U planu nabave za 2021. godinu ZET je planirao pokretanje javne nabave za kupnju zimskih guma u travnju kako bi se na vrijeme pripremili za zimsku sezonu i jamčili siguran prijevoz našim sugrađanima. Pokretanje spomenute nabave je kasnilo punih 6 mjeseci, te se s obzirom na dinamiku isporuke i zalihe dobavljača isporuka ne očekuje prije travnja ?

Ako do sada niste bili vjernici sada je vrijeme da postanete, jer preostaje nam samo da se molimo da ne padne snijeg u Zagrebu i da temperature budu što više do proljeća.

Vožnja sa neispravnim, potrošenim gumama nije opasnost samo za putnike u ZET-ovim autobusima, već i za ostale sudionike u prometu pa očekujemo da će uskoro ZET tiskati upozorenja „VOŽNJA NA VLASTITU ODGOVORNOST“.

Usred pregovora o smanjenju broja radnika HOLDING je raspisao natječaj za novih 10 rukovoditelja službi ? Znači li to da će se još desetorici radnika otkazati ugovori o radu ? Zar unutar više od 5.000 radnika u HOLDINGU nema sposobnih ljudi za vođenje spomenutih službi ili je to tihi obračun sa kadrovima postavljenim od strane bivšeg predsjednika uprave g. Vukovića ?

Kako bilo da bilo, molimo Vas da se to ne prelama preko naših leđa i za novac nas poreznih (i prireznih) obaveznika, istaknuo je gradski zastupnik HSLS-a Kristijan Jelić na danas održanoj tiskovnoj konferenciji.

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS