HSLS se već treću godinu odrekao naknade i humanitarno je donirao

od HSLS

Kako prenosi Proložac može bolje, vijećnici u Općinskom vijeću Općine Proložac za svoj rad ne primaju naknade, ali zato naknade za politički rad primaju stranke i nezavisne liste zastupljene u općinskim vijećima sukladno zakonu o financiranju političkih stranka. Za svoj politički rad, naknadu od 3000 kn prološki HSLS već treću godinu za redom humanitarno donira najugroženijima.

Ove godine odlučili smo kupiti osnovne namirnice i donirati ih socijalno ugroženima s područja Općine Proložac. U tome nam operativno pomaže Crveni križ Imotski te Centar za socijalnu skrb i ovim putem im se zahvaljujemo. Također, 1000 kn od naknade stranci uplatit ćemo za humanitarnu akciju za obitelji Buljan iz Podbablja, posebno jer je gđa.Buljan Proložanka, a sada je iznenadnom smrću supruga ostala sama s petero malodobne djece. Naša pomoć je skromna, ali iskrena i od srca kako bi bar donekle uljepšali blagdane sugrađanima koji su u potrebi “ istaknuo je ToniGarac iz HSLS-a

Vijećnici HSLS-a pozvali su i druge mještane Prološca ukoliko su u mogućnosti da i sami namirnice trajnijeg vijeka trajanja dostave u Crveni križ Imotski i dodatno pomognu one kojima je to najpotrebnije.

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS