Mladi liberali pripremaju se za preuzimanje HSLS-a

od HSLS

U Varaždinskim Toplicama održana je Zimska Akademija Mladih HSLS-a, na kojoj su pored mladih polaznika gostovali Goran Vojković (Index.hr), Branimir Perković (Liberal.hr), gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković i bjelovarski ‘Tax killer’, gradonačelnik Dario Hrebak.

Na trodnevnom okupljanju mladih liberala zaključeno je da skora budućnost vapi za klasičnim liberalizmom i politikama kakve se provode posljednjih mjeseci u prvom potpuno digitaliziranom gradu u Hrvatskoj, gradu Bjelovaru.

Moramo mijenjati mentalni sklop koji u Hrvatskoj prevladava i riješiti se konačno kostura socijalizma. Ekonomske politike bilo ljevice ili desnice, kod nas nemaju razlike! Također, poručuju da moramo hitno krenuti s promjenama i pomoći sebi i Hrvatskoj, osim ako ne mislimo da nas nakon Rumunjske i Bugarske pretekne uskoro i Albanija:

“To je naša odgovornost prema svakom čovjeku ove zemlje i zemlji u kojoj živimo. Želimo više odgovornosti u Hrvatskoj!” – poručuju Mladi HSLS-a.

Predlažu kako i zaustaviti odljev mladih iz Hrvatske:

“Potrebno je smanjiti utjecaj države, omogućiti tržištu da diše slobodno, hitno ukinuti brojne porezne namete, smanjiti birokraciju, provesti digitalizaciju, maksimalno olakšati pokretanje poduzetništva u zemlji, učiniti obrazovanje dostupnim i konstantno ulagati u njega, jer obrazovanje je ključ razvoja svake zemlje. Zbog ovih navedenih mjera, Irska je danas zemlja u koju naši građani najviše iseljavaju. Što mi čekamo? Želimo više hrabrosti kako bi se ove mjere provele, jer je samo slobodno tržište jamstvo slobodnog pojedinca i naša jedina alternativa!”

PREDSJEDNIK MHL-a

Goran Romek

Nove objave u ovoj kategoriji

Copyright © HSLS